Het tot bloei brengen van mensen, bedrijven, evenementen, plannen en ideeën dat is waar ik warm voor loop. Ik houd van begeleiden van het hele groei- en bloeiproces. Daarom heet mijn bedrijf Bloeiprojecten. En ik ben dol op een veld vol kleurige, stralende bloemen!

Voordat een bloem kan laten zien hoeveel moois zij in haar heeft, is daar veel aan vooraf gegaan. Er is een zaadje geweest dat in de juiste grond terecht kwam en dat optimale omstandigheden heeft genoten. Daardoor heeft het zaadje kunnen groeien en bloeien, daardoor kan het laten zien hoeveel moois het in zich heeft.

Hoe beter de grond is waarin het zaadje terecht komt en hoe idealer de omstandigheden, des te dieper zijn de wortels, des te krachtiger de steel en dat zorgt ervoor dat de bloem volop kan stralen tijdens de bloei. Daardoor ontwikkelt de bloem krachtiger zaad. Dat zaad verspreidt zich weer. De bloem deelt het zaad zodat het vermenigvuldigt. Daardoor kan één bloem zorgen voor een veld vol stralende, kleurrijke bloemen.

Bloeien gaat niet vanzelf. Sta jij wel in de goede grond zodat je kan kiemen? Zijn jouw omstandigheden om te wortelen wel gunstig? Is er wel genoeg ruimte om krachtig te worden? Kan jij wel volop stralen en in bloei staan?

Ik help jou graag om de beste omstandigheden te creëren om jouw bedrijf, idee, evenement, plan of jouzelf optimaal te laten bloeien.
Bel of mail mij voor meer informatie of een (vrijblijvende) afspraak.

Anita Boes

Linkedin-profiel